Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

vega concept

2020 was en bijzonder jaar. Nieuwe uitdagingen aangegaan.

ik wil alle mensen die mij biij hebben gestaan hartelijk bedanken voor hun enthousiaste inzet. Mede dankzij jullie hebben wij Vegaconcept op een nog hoger voetstuk gebracht.


2021

Vegaconcept gaat energie investeren in een grootschalig Natuurproject. binnenkort meer nieuws hierover.


Wil jij na het zien van de website meer weten over de mogelijkheden stuur dan een mail naar [email protected]


Fijne dagen een een goede jaarwisseling toegewenst

Piet Versteeg

Succesvolle technieklessen op Eben Haezer school in Nieuwpoort

In oprdracht van MC Forte een prachtig lespakket ontwikkeld voor de basisscholen van groep 1 tot en met 8 heeft Vegaconcept onder de naam De techniekmeesters de eerste 6 lessen voor de onderbouwgroepen 1 tot en met 4 succesvol afgesloten. De leerlingen gingen onder leiding van vakdocenten Piet Versteeg en Wim Verhoeven kennis maken met het thema "Wij bouwen een huis". Dit project van MCForte wordt onder de vlag van "De Techniekmeesters"gepresenteerd. 

12, 13 en 14 maart workshops speksteen bewerken aan Spaanse Costa Blanca.

Succesvolle workshops in December in Benidorm. prachtige werkstukken met creatieve deelnemers

We zijn er weer klaar voor. Het Vegaconceptteam reist weer af naar de Spaanse Costa Blanca.

Op 11 en 12 december geven wij weer 2 workshops in Benidorm.

We bedanken het Vegaconcept promotieteam Kitty en Harry Bolhuis

Weer een fantastische 2 dagen gehad in Benidorm aan de Costa Blanca. Workshops beeldhouwen met medewerking van het Vegaconceptteam Harry, Kitty, Gerrit en Piet

Hakkers on tour

Gerrit, Harry en Piet gaan weer beeldhouw workshops geven in Spanje aan de Costa Blanca.

Dit seizoen starten wij op 4 en 5 november.  

Zaterdag 19 oktober om 14.00 uur officiële ingebruikname Hankse Bos. Na deze opening aan de Warmondstraat zijn er verschillende activiteiten Vegaconcept organiseert deze middag bij het Natuurlokaal een spelcircuit over Bomen in het Hankse Bos. kinderen vanaf 7 jaar kunnen meedoen. 

Ingebruikname Natuur lokaal Hank. klik op onderstaande link

https://www.youtube.com/watch?v=g6gGddN64zo 


Het eerste natuurlokaal in Hank is een feit. Na veel inspanningen van de vrijwilligers van de plukroute Hank is dit gerealiseerd. De eerste lessen zijn gegeven aan de twee basisscholen uit Hank

MODDERDAG NATUURCENTRUM GORINCHEM

IK TOON MIJN KUNSTEN. Mooi project in Gorinchem op vier verschillende locaties kinderen laten kennis maken met Active Painting methode. een samenwerkingsproject met Wim Verhoeven van Synergyk

Nieuwe activiteit Vegaconcept Active Painting.

In samenwerking met Wim Verhoeven uit Breda presenteren wij de workshop Active Painting. Na diverse succesvolle try outs gaan wij deze workshop aanbieden. Wilt u meer info over de mogelijkheden stuur dan een mail naar: [email protected]Een actieve workshop “Active Painting” is werken met verrassende technieken en materialen. Waarbij gebruik wordt gemaakt van de zwaarte kracht. Aan het einde van de workshop mag het zelf gemaakte kunstwerk mee naar huis worden genomen.

Workshop dames uit Hank bij Fort Lunet

10 enthousiaste dames uit Hank hebben in 1 dag weer prachtige creaties gemaakt

Er staat een mooi filmpje op youtube over het beeldhouwen in Benidorm. Door op onderstaande link te drukken kunt u dit bewonderen.


https://www.youtube.com/watch?v=tT1u1HRInew


Hiermee krijgt u gelijk een indruk hoe de eendaagse cursussen beeldhouwen zijn.

Hakkers on tour is gemaakt door Gerrit Roelofs

Zeer succesvol beeldhouwproject op PC Basis school De Morgenster in Sleeuwijk.

In aanloop naar de kunstroute van Sleeuwijk heeft Vegaconcept in samenwerking met een 15 tal leerlingen in 4 lessen prachtige kunstwerken gemaakt. er was een wedstrijd onder meer dan 60 leerlingen uitgeschreven. hier zijn 15 leerlingen uitgekozen aan de hand van de gemaakte ontwerpen. 90% van de ontwerpen zijn omgezet in beelden van speksteen. Tijdens de expositie waren de vele bezoekers zeer onder de indruk wat de leerlingen hadden gemaakt.

Workshops Beeldhouwen in Benidorm voorziet in behoefte.

Na twee prachtige dagen in Benidorm met 32 deelnemers geeft het een enorm goed gevoel met wat wij aan het doen zijn. Ik wil speciaal Harry en Kitty Bolhuis bedanken voor de inzet. Gerrit Roelofs die ook steeds weer meereist vanuit Nederland om mij te ondersteunen. In oktober gaan wij weer richting Spanje.

Beeldhouw workshops De Morgenster Sleeuwijk gestart

De aspirant beeldhouwers zijn begonnen aan de beelden voor de expositie. Er zijn nu twee workshops gehouden. De vormen van de ontwerpen komen nu in zicht. De leerlingen werken vol passie aan hun beelden en hebben het erg naar hun zin. 

15 winnaars geselecteerd van De Morgenster uit Sleeuwijk

donderdag 21 februari zijn de 15 winnaars bekend gemaakt van de wedstrijd die uitgeschreven is door Vegaconcept. Deze leerlingen gaan in 4 workshops een eigen kunstwerk maken aan de de hand van hun eigen ontwerpen. Piet Versteeg en Gerrit Roelofs gaan de leerlingen ondersteunen. De kunstwerken zullen tijdens de kunstroute van Sleeuwijk op 6 en 7 april te bewonderen zijn. Blijf onze site volgen tijdens de aanloop naar de expositie.

Project JP Waale school Gorinchem

in 4 lessen van een uur hebben een aantal leerlingen weer prachtige kunstwerken gemaakt.

here to edit text

OBS De Tuimelaar Nieuw Lekkerland sluit project weer goed af

Na 5 lessen hebben de leerlingen weer prachtige beelden gemaakt.

Succesvolle woprkshops Beeldhouwen in Benidorm aan de Spaanse Costa Blanca.

Maandag 28 januari eerste groep van 22 deelnemers gehad. fantastische resultaten gecreëerd door de deelnemers.

Workshop Benidorm

De groep van dinsdag. Ook hier weer prachtige resultaten

Het Vegaconcept team

Speciaal samengesteld voor dit project in Spanje. Van links naar rechts; Piet Versteeg eigenaar Vegaconcept, Harry Bolhuis kunstenaar uit Albir Spanje en Gerrit Roelofs assistent uit Genderen.

door het grote succes van dit project gaan wij 1 keer per kwartaal workshops organiseren in Spanje. 

Schoolproject Vegaconcept

Op 10 januari heb ik weer een bijzonder project afgesloten bij de school met de bijbel in Bleskensgraaf. Een school die zich heeft gespecialiseerd in het speciaal basis onderwijs. Een hele klas met nieuwe tijds kinderen. Met spirituele hulp van Heidi van Vlerken hebben deze leerlingen hun creatieve kant leren ontdekken in vijf lessen. Leuk is ook dat ik steeds meer onder schooltijd wordt ingehuurd. dus ook alle leerlingen mee kunnen doen. op naar de volgende school De tuimelaar in Nieuw Lekkerland.

Vegaconcept gaat weer naar Spanje

Dit keer wordt Benidorm aangedaan. Op 28 en 29 januari worden er workshops beeldhouwen in Speksteen gegeven. Per dag kunnen 20 deelnemers meedoen. Schrijf tijdig in. De stenen worden getransporteerd naar Spanje en Piet Versteeg zal samen met Gerrit Roelofs naar Spanje vliegen waar Harry Bolhuis ook zal gaan assisteren.

wil je meer weten mail dan naar [email protected]

Workshop beeldhouwen Fort Lunet

Boeiende combinatie workshop in samenwerking met Fort Lunet en bootje gezond.

Zweethutceremonie in Groot Ammers

In oktober 2018 voor het eerst een zweethutceremonie georganiseerd. Met de assistentie van Wim Verhoeven uit Breda prachtige ervaring opgedaan. Alle 12 deelnemers waren vol lof. Wij gaan in het voorjaar een tweede sessie organiseren. Wil jij ook meedoen. Geef je dan tijdig op. [email protected]

VEGACONCEPT ON TOUR IN SPANJE

In september heeft vegaconcept workshops beeldhouwen verzorgd in Albir aan de Spaanse Costa.

Dit succes gaat in januari 2019 een vervolg krijgen.

Nu in Benidorm en dan 2 dagen (geef je tijdig op)

TIJD VOOR ULTIEME VRIJHEID

vanaf 1 juli 2018 ben ik volledig zelfstandig ondernemer. Dit betekent meer tijd voor ontspanning. Ik ga mijn opgedane kennis delen met iedereen die hier voor openstaat. ook ga ik meer tijd besteden aan het beeldhouwen in steen daarnaast ga ik het carven in hout eigen maken.

Kunstroute Woudrichem heeft in samenwerking met Vegaconcept een wedstrijd uitgeschreven voor de basisscholen uit Woudrichem. De prijs is gewonnen door CBS De Zaaier uit Andel. zij hadden prachtige ontwerpen samengesteld. 15 leerlingen uit groep 7 gaan een vijftal workshops volgen. aan het einde van de workshops heeft elke leerling een eigen beeld gemaakt. dit wordt dan weer tijdens de expositie op 9 en 10 september getoond.

Eben Haezer school Groot Ammers

15 leerlingen van de Eben Haezer school uit Groot Ammers zijn op 19 juni gecertificeerd op het gebied van beeldhouwen. zij volgden weer vijf lessen in opdracht van Molenwaard Actief.

Nieuwendijk. kunstroute 2017 groot succes.

KUNST AAN DE DIJK 8 en 9 april Nieuwendijk. Workshop Beeldhouwen bij Altena Art

Hank. Piet Versteeg van Vegaconcept gaat dit jaar samenwerken met de beeldhouwers Arnold Hendrikx en Hans van Boekel tijdens kunst aan de dijk onder de naam Altena Art. Op 8 en 9 april kan men zelf aan de slag tijdens de doorlopende workshops. Het thema is dit jaar "Vissen". opgeven kan per email: [email protected]

CBS DE SCHAKEL NIEUW LEKKERLAND

maandag 28 november zijn er weer 12 leerlingen van CBS De Schakel en 2 leerlingen van OBS De Tuimelaar uit Nieuw Lekkerland gecertificeerd als beeldhouwers

mooi project met gedreven leerlingen.

ONTHULLING KUNSTWERK JONG ONTMOET OUD


Het eindresultaat mag er wezen . Alle kunstwerken zijn samengevoegd in een levensboom. Op ieder blad is een beeldje geplaatst. 

OBS DE AMMERS

naschoolse opvang juni 2016 14 kunstenaars in spee gecertificeerd

Molenwaard actief programma. in vijf lessen maken zij een eigen beeld

JONG ONTMOET OUD                                             juni 2016

Een project mogelijk gemaakt door de vrienden van de Tiendwaert.

Hardinxveld-Giessendam

juni 2016 gaan 30 leerlingen van de Koningin Wilhelminaschool de uitdaging aan om met de ouderen uit het verzorgingshuid de Tiendwaert samen beelden te maken voor een blijvend monument. Naar een idee van Piety Nijhoff die aangeeft dat vroeger op deze plaats de oude school heeft gestaan waar nu het zorghuis staat. De leerlingen hebben via een voorselectie een test moeten maken met daarin de motivatie om hier voor in aanmerking te komen. in drie middagen gaan ze de beelden maken. De resultaten zijn verbluffend. Jong en oud stralen en genieten van het geheel. In het najaar zal het samengestelde monument onthult worden.

Weer een leuke groep jeugdkunstenaars afgeleverd. OBS de Kiezel en de Kei Bleskensgraaf Weer 10 gecertificeerde kunstenaars rijker. De eindresultaten waren weer zeer verrassend.

Kunst met een grote   FORT ALTENA WERKENDAM

Op zondag 16 augustus Exposeert Piet Versteeg tijdens de kunst en cultuur manifestatie "KUNST MET EEN GROTE K" in Fort Altena te Werkendam. Tijdens deze dag kunt u genieten van Kunst en Cultuur. 17 kunstenaars presenteren zich en er worden verschillende culturele activiteiten verdeeld over de dag georganiseerd.

Daarnaast kunt u tijdens deze dag uw eigen talenten testen tijdens de workshop maak je eigen beeld binnen ander half uur. Met als thema "vlinders".

Workshops OBS De Overstap Brandwijk

Weer een leuke groep leerlingen de beeldhouwkunst bijgebracht.

Prima pers workshops BSO Streefkerk

BSO Streefkerk

De maand januari draai ik een workshop beeldhouwen op OBS de Boomgaard met een groep van 15 leerlingen. In 5 lessen na schooltijd maken zij een beeld.

Leuk dat Arthur Hartsuiker, vader van een van de leerlingen meedraait om te helpen. Ik heb samen met Arthur in het verleden cursus gevolgd in het beeldhouwen. Mede dankzij de cultuurcoach Marijke Bos is deze proef uitgezet. Ik ga op een aantal scholen deze workshops geven.

Project Tiendwaert Hardinxveld

Vanaf 1 december prachtige opdracht gestart in opdracht van zorg instelling De Tiendwaert in Hardinxveld Giessendam. De steen op de afbeelding weegt 220 KG. Ik maak het beeld in de tuin van het verzorgingshuis. Hierop kan ik mij voorlopig even gaan uitleven.

Het jaar 2014 is gedeeltelijk gebruikt om een grootschalig project in de Biesbosch op te zetten. De voorbereidingen zijn inmiddels in een ver gevorderd stadium. Daarnaast is een leuke opdracht binnengekomen voor het maken van een beeld voor de zorginstelling De Tiendwaert in Hardinxveld. Het beeld weegt in de ruwe vorm 220 kg. begin december ga ik het beeld in de tuin op locatie maken.

diverse persoonlijke coaching trajecten zijn succesvol afgesloten

0