vega concept

Click here to edit subtitle

Profiel

Door mijn meer dan 47 jaar lange ervaring in  het bedrijfsleven heb ik mijzelf door ontwikkeld tot een all rounder op veel verschillende terreinen. Deze kennis wil ik nu graag delen en overdragen aan de nieuwe generatie.

 

Na een gedegen opleiding in de autobranche ben ik vanuit de techniek begonnen in de jaren zeventig. Hier heb ik het auto technische vak in de praktijk geleerd. Alle benodigde ondernemersdiploma’s behaald. Halverwege de jaren zeventig heb ik de overgestapt gemaakt naar de opleidingswereld en heb ik meer dan 6000 leerlingen commercieel/technisch opgeleid op het IVA in Driebergen. 

In 1990 ben ik gevraagd door de importeur Peugeot Nederland in Utrecht om bij het opleidingscentrum te gaan ondersteunen bij het ontwikkelen en geven van commerciële trainingen. 

 

In 2000 ben ik de uitdaging aangegaan bij de De M Factor in Amsterdam . Hier stond de psychologie van de mens centraal. Met motivatie seminars, teambuilding en persoonlijke coaching heb ik mijzelf doorontwikkeld en mijn visie verruimd. Door deze stap zijn er ook andere branches in beeld gekomen. Waardoor veel ervaring is opgedaan buiten de autowereld. Door veel menselijk gerichte trainingen te volgen heb ik een unieke combinatie ontwikkeld. Ik heb veel mensen geholpen binnen organisaties. Om ook de praktijk te ervaren heb ik zelf bij twee grote bedrijven een managementrol vervuld. Na een ervaring van 8 jaar managen heb ik mijn eigen een onderneming opgestart.  De ervaringen die ik in de afgelopen 47 jaar heb opgedaan bieden veel mogelijkheden voor de toekomst.